Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Υπηρεσίες καθαρισμού

Η Αλβιών διαθέτει έμπειρα κι εξειδικευμένα συνεργεια καθαρισμου και απολύμανσης υψηλής απόδοσης με πλούσιο πελατολόγιο στην Αττική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα της εξυπηρέτησης κτιρίων, και ειδικότερα στον καθαρισμό κτιρίων, απολυμάνσεις και απεντομωσεις, από το 1973, και αναβαθμίζεται διαρκώς προκειμένου να σταθεί αντάξια στις προκλήσεις της αγοράς. Αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, πολυκατοικίες, οικίες, εργοστάσια, βιομηχανίες, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες, αποθήκες κ.λπ., προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και απολυμάνσεις, καθώς και εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες του χρόνου.

 

Καθαρισμός τουριστικών καταλυμάτων και πλύσιμο ιματισμού

 Η Αλβιών παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, έχει ήδη εφαρμόσει ένα πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών στο αντικείμενο των τουριστικών καταλυμάτων, το οποίο έχει να κάνει άμεσα με το κομμάτι της υγιεινής και της καθαριότητας.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των καταλυμάτων, καθώς επίσης και το πλύσιμο του ιματισμού, την μεταφορά και την τοποθέτηση αυτού, σε τιμές απολυτά συμφέρουσες.

Βασική μας αρχή, είναι να σεβόμαστε το χώρο σας και να τον φροντίζουμε με συνέπεια κι ευαισθησία, σαν να είναι το δικό μας σπίτι. Οι συνεχείς αλλαγές κατοίκων επιβαρύνουν ήδη αρκετά το χώρο. Στόχος μας λοιπόν είναι να τον συντηρούμε και να τον επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση. Εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα των κατοικιών σας και απαλλαχτείτε από αυτήν την έννοια.

Καλέστε μας τώρα για μία προσωπική επίσκεψη στο χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Επιλέξτε παρακάτω το είδος καθαρισμού πας σας ενδιαφέρει:

cleaning1
cleaning2
cleaning3
Εταιρεία καθαρισμού Αλβιών

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών