Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυοκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Γενικός Καθαρισμός

Οικία

 

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το σπίτι έτσι, ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Θα γίνουν μπαλκόνια-βεράντες, κάγκελα, τζάμια–αλουμίνια– πατζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκοι (εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές εσωτερικά), μπάνια, είδη υγιεινής, υπνοδωμάτια, ντουλάπες εσωτερικά. Γενικά όλοι οι χώροι του σπιτιού.


Επαγγελματικός Χώρος (Γραφεία, αποθήκες κτλ.)

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το χώρο, έτσι ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Οι καθαρισμοί κτιρίων περιλαμβάνουν μπαλκόνια–βεράντες, κάγκελα, τζάμια–αλουμίνια–πατζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκοι (εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές εσωτερικά, μπάνια), είδη υγιεινής. Γενικά όλοι οι χώροι.


Κοινόχρηστοι Χώροι Πολυκατοικίας

Το συνεργείο θα καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας στους οποίους περιλαμβάνονται: κλιμακοστάσιο (οι σκάλες από το υπόγειο μέχρι την ταράτσα), η ταράτσα (αν μας ζητηθεί), το ασανσέρ, οι κουπαστές, τα τζάμια εσωτερικά και εξωτερικά όπου υπάρχει πρόσβαση και η πυλωτή (αν μας ζητηθεί).

Εταιρεία καθαρισμού Αλβιών

Η ημέρα του καθαρισμού

Πληροφορίες για γενικούς καθαρισμούς
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία καθαρισμού με την εταιρεία Αλβιών.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086
210 2836085

 
Στείλετε email στην Αλβιών