Απεντομώσεις

Κατσαριδοκτονίες

Η καταπολέμηση του απεχθέστερου ίσως εντόμου, της κατσαρίδας, αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια με ιδιαίτερη υγειονομική σημασία, καθώς τα παμφάγα αυτά έντομα μεταφέρουν ένα πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών (ιούς, μύκητες, πρωτόζωα κ.ά.), οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν από απλές τροφικές δηλητηριάσεις έως γαστρορραγίες, και από απλές αλλεργίες έως αλλεργικό άσθμα.

Το γεγονός ότι οποιοσδήποτε χώρος (σπίτια, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια κ.λπ.) όσο καθαρός κι αν είναι, μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθεί από κάποιο είδος κατσαρίδας, αποδεικνύει τη σημαντικότητα της τακτικής απεντόμωσης των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε.

Μέσω της συνεχούς παγκόσμιας επιστημονικής έρευνας, έχουν δημιουργηθεί κατσαριδοκτόνες μέθοδοι και οικολογικά σκευάσματα, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, τα θερμόαιμα και το περιβάλλον. Η ΑΛΒΙΩΝ ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα που αφορά τις κατσαριδοκτονίες και φέρνει κοντά σας προγράμματα και λύσεις σύγχρονες, οικονομικές και αποτελεσματικές για οποιοδήποτε πρόβλημα σε οποιοδήποτε χώρο.

Στις κατσαριδοκτονίες εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με ψεκαστήρες προπιέσεως, τοποθέτηση ειδικών κατσαριδοκτόνων gel, ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την καταπολέμηση της ψιλής ξανθιάς κατσαρίδας (Blattella Germanica), τοποθέτηση μη τοξικών παγίδων με ειδικά τροφοελκυστικά, εφαρμογές υπέρμικρου όγκου με κατάλληλους εκνεφωτήρες, εφαρμογές αερολύματος και ό,τι άλλο νέο και σύγχρονο εφαρμόζεται στις κατσαριδοκτονίες.

Με τη βοήθεια των μόνιμων επαγγελματιών (τεχνικών) απολυμαντών, που συνεργάζεται η εταιρεία και μέσω της συνεχούς εναρμόνισής μας με τα συστήματα HACCP & ISO, η ΑΛΒΙΩΝ είναι ο ιδανικός σύμμαχος στις κατσαριδοκτονίες.

 

 

Κατσαρίδες Μεγάλες (των φρεάτιων και φτερωτές εξωτερικού χώρου)

Μονοκατοικία ή Επαγγελματικός χώρος ανεξάρτητος σαν μονοκατοικία

Ο τεχνικός, θα ψεκάσει κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνια, σιφώνια, εσωτερικά περιμετρικά του χώρου και σε όποιους άλλους χώρους κρίνει απαραίτητο. Θα ψεκάσει επίσης έξω περιμετρικά του κτιρίου και του κήπου (εφόσον υπάρχει) και οπωσδήποτε τα φρεάτια όπου βρίσκονται και οι εστίες των κατσαρίδων.

 

Διαμέρισμα ή Επαγγελματκός χώρος σε διαμέρισμα

 katsarides

Ο τεχνικός, θα ψεκάσει κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνια, σιφώνια, εσωτερικά περιμετρικά του χώρου και σε όποιους άλλους χώρους κρίνει απαραίτητο.

  Αν ο χώρος είναι ισόγειο, θα ψεκάσει επίσης έξω περιμετρικά του κτιρίου και του κήπου (εφόσον υπάρχει).

Δυστυχώς, όταν γίνεται ψεκασμός μεμονωμένα σε ένα διαμέρισμα, το πρόβλημα μπορεί να μην λυθεί. Και αυτό γιατί οι κατσαρίδες έρχονται από τα φρεάτια, που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους. Έτσι λοιπόν, πρέπει οπωσδήποτε να ψεκαστούν τα φρεάτια και σε κάθε διαμέρισμα τα σιφώνια.

Θα πρέπει να ενημερώσετε την πολυκατοικία σας κι εφόσον συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι ένοικοι, να κάνετε μια γενική απεντόμωση για κατσαρίδες στους κοινόχρηστους χώρους και όποιος επιθυμεί στο διαμέρισμά του που περιλαμβάνει ψεκασμό σε κουζίνα, μπάνιο, σιφώνια, μπαλκόνια. Αυτό σας συμφέρει καλύτερα, γιατί πρώτον, θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεύτερον, το κόστος θα σας έρθει πιο οικονομικά.

Πολυκατοικία

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, κοινόχρηστους χώρους γενικά και έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας. Αν υπάρχει κήπος, θα ψεκαστεί και αυτός περιμετρικά και οπωσδήποτε τα φρεάτια, όπου βρίσκονται και οι εστίες των κατσαρίδων.

 

Ψιλό Κατσαριδάκι

Μονοκατοικία – Διαμέρισμα – Επαγγελματικοί Χώροι

Ο τεχνικός μας θα τοποθετήσει gel σε κουζίνα και μπάνιο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ή δωμάτιο έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα (π.χ. στο εσωτερικό των ντουλαπιών χωρίς να απομακρυνθούν τα τρόφιμα, σε κάποια ρωγμή, σε αποθήκη κ.λπ.) και στους υπόλοιπους χώρους θα κάνει ψεκασμό. Αν υπάρχει πρόβλημα με ψιλό κατσαριδάκι και σε άλλα δωμάτια, θα πρέπει να το γνωρίζουμε από την αρχή, για να διαμορφώσουμε σωστά την τιμή και να ενημερώσουμε τον τεχνικό για την εργασία.

Το ψιλό κατσαριδάκι, συνήθως καταπολεμάται από την 1η εφαρμογή. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, που οι κατσαρίδες είναι πολλές και έχετε αφήσει το πρόβλημα να εξελιχθεί, τότε χρειάζεται και 2η εφαρμογή με χαμηλότερη χρέωση φυσικά.

Απεντομώσεις σε κουνούπια, μύγες και ιπτάμενα γενικά

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα κουνούπια με τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα, εκτός από τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ιδιαίτερα επικίνδυνες ασθένειες όπως ελονοσία, κίτρινος πυρετός κ.α.. Όπως επίσης και οι μύγες των οποίων ο αριθμός των μικροοργανισμών που έχουν στο σώμα τους ξεπερνά το 1.000.000 και είναι υπεύθυνες για την εκδήλωση διάφορων ασθενειών, όπως σαλμονέλωση, δυσεντερία, τέτανο και πάρα πολλές άλλες.

Η πλήρης εξάλειψη των εντόμων αυτών, είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της απανταχού ύπαρξής τους, της ικανότητάς τους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις πετώντας και της εύκολης και ταχύτατης αναπαραγωγής τους.

Υπάρχουν όμως σύγχρονες μέθοδοι και σκευάσματα που μπορούν να μειώσουν δραστικά τους πληθυσμούς τους και να μας εξασφαλίσουν, ειδικά όταν γίνονται εκτεταμένα και τακτικά, ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Ειδικά η χρήση επαγγελματικών αντλιών ψεκασμού στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα σε μεγάλο ύψος και πλάτος και με τον τρόπο αυτό να εξολοθρεύουν τα έντομα αυτά στα σημεία που φωλιάζουν, αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μας όπλο στην καταπολέμηση αυτών των ενοχλητικών και επικίνδυνων εντόμων.

 

Απεντόμωση κουνουπιών σε μονοκατοικία ή σε επαγγελματικό χώρο ανεξάρτητο σαν μονοκατοικία

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει στον εσωτερικό χώρο, τους τοίχους και όσο το δυνατόν περισσότερες επιφάνειες και κυρίως κοντά σε παράθυρα και πόρτες. Επίσης θα γίνει ψεκασμός και εξωτερικά, στα μπαλκόνια, στους τοίχους και οπουδήποτε αλλού κρίνει ο τεχνικός. Πρέπει να γνωρίζουμε αν υπάρχουν στάσιμα νερά ή υγρασία σε κάποιο χώρο και να ψεκάσουμε εκεί οπωσδήποτε.

Σε περίπτωση που υπάρχει κήπος, θα πρέπει να γίνει ψεκασμός με το ψεκαστικό μηχάνημα, με το οποίο λούζουμε όλο τον εξωτερικό χώρο και τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο, οπότε τα έντομα ψοφάνε συνήθως πριν μπουν στον εσωτερικό χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το ψεκαστικό μηχάνημα τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πιο ικανοποιητικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο απ' ότι με τη χρήση ψεκαστήρα χειρός. Και αυτό γιατί πέφτει πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούμε, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες κι έχει μια ελαφριά μυρωδιά που μόλις στεγνώσει το φάρμακο, παύει να μυρίζει.

 

Απεντόμωση κουνουπιών σε διαμέρισμα ή σε Επαγγελματκό χώρο σε διαμέρισμα

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει στον εσωτερικό χώρο, τους τοίχους και όσο το δυνατόν περισσότερες επιφάνειες και κυρίως κοντά σε παράθυρα και πόρτες. Επίσης θα γίνει ψεκασμός και εξωτερικά, στα μπαλκόνια και στους τοίχους. Πρέπει να γνωρίζουμε αν υπάρχουν στάσιμα νερά ή υγρασία σε κάποιο χώρο και να ψεκάσουμε εκεί οπωσδήποτε.

Δυστυχώς, όταν γίνεται ψεκασμός μεμονωμένα σε ένα διαμέρισμα, το πρόβλημα μπορεί να μην λυθεί. Και αυτό γιατί τα ιπτάμενα έρχονται από τα δέντρα, τον κήπο και το πράσινο γενικά. Θα πρέπει να ενημερώσετε την πολυκατοικία σας κι εφόσον επιθυμούν, να κάνετε μια γενική απεντόμωση στους κοινόχρηστους χώρους και όποιος επιθυμεί στο διαμέρισμά του. Αυτό σας συμφέρει καλύτερα, γιατί 1ον θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και 2ον το κόστος θα σας έρθει πιο οικονομικά.

Σε περίπτωση που υπάρχει κήπος, θα πρέπει να γίνει ψεκασμός με το ψεκαστικό μηχάνημα, με το οποίο λούζουμε όλο τον εξωτερικό χώρο και τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο, οπότε τα έντομα ψοφάνε συνήθως πριν μπουν στον εσωτερικό χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το ψεκαστικό μηχάνημα τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πιο ικανοποιητικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο απ' ότι με τη χρήση ψεκαστήρα χειρός. Και αυτό γιατί πέφτει πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούμε, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες κι έχει μια ελαφριά μυρωδιά που μόλις στεγνώσει το φάρμακο, παύει να μυρίζει.

 

Απεντόμωση κουνουπιών σε πολυκατοικία

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει τους τοίχους των κοινοχρήστων χώρων, κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο κλπ. Πρέπει να γνωρίζουμε αν υπάρχουν στάσιμα νερά ή υγρασία σε κάποιο χώρο και να ψεκάσουμε εκεί οπωσδήποτε. Σε περίπτωση που υπάρχει κήπος, θα πρέπει να γίνει ψεκασμός με το ψεκαστικό μηχάνημα, με το οποίο λούζουμε όλο τον εξωτερικό χώρο και τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο, οπότε τα έντομα ψοφάνε συνήθως πριν μπουν στον εσωτερικό χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το ψεκαστικό μηχάνημα τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πιο ικανοποιητικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο απ' ότι με τη χρήση ψεκαστήρα χειρός. Και αυτό γιατί πέφτει πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούμε, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες και είναι άοσμο.

Προσοχή!: Γενικά πρέπει να ψεκάζονται – με χαμηλή πίεση – οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες όπως τοίχοι και παράθυρα. Δεν επιτρέπεται η επαφή με τρόφιμα, καθώς και με επιφάνειες όπου γίνεται χρήση αυτών.

Στα ιπτάμενα έντομα, δεν μπορούμε ποτέ να εγγυηθούμε ότι θα εξαλειφθεί το πρόβλημα, γιατί έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Αν υπάρχουν ιπτάμενα σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από τον χώρο του πελάτη, είναι σίγουρο ότι θα τον επισκεφτούν. Τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόβλημα επιδεινώνεται και δεν μπορούμε να μιλάμε για εξάλειψη των εντόμων, αλλά μόνο για μείωση του πληθυσμού.

 

Απεντόμωση μυρμηγκιών

Για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών, εφαρμόζουμε υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας, τοποθέτηση μη τοξικών μυρμηγκοκτόνων ζελέ ή τοποθέτηση απωθητικών οικολογικών ουσιών, ανάλογα με την περίπτωση.

Εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα ακόμη και σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών, όπου τα μυρμήγκια εκτός από τους εξωτερικούς χώρους, έχουν εισβάλλει και στους εσωτερικούς, έχοντας δημιουργήσει διόδους ή και φωλιές μέσα στα οικήματα, βγαίνουν μέσα από πρίζες ή πατώματα και δημιουργούν καταστροφές.

Ειδικά σε περιπτώσεις οικιών με κήπους σε περιοχές που υπάρχουν αυξημένοι πληθυσμοί μυρμηγκιών, όπως Εκάλη, Πολιτεία, Κηφισιά κ.λπ., ο τακτικός ψεκασμός των υπαίθριων χώρων (κήπων) με ειδική αντλία ψεκασμού, εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη μέθοδο αυτή μεγάλες ποσότητες εξελιγμένων και ειδικών εντομοκτόνων σκευασμάτων, φτάνουν εκεί ακριβώς που τα έντομα έχουν τις φωλιές τους, με αποτέλεσμα τη ριζική εξολόθρευση αυτών, αλλά και τον έλεγχο όλων των εντόμων κήπου.

Έτσι επιτυγχάνουμε την ήρεμη και ευχάριστη παραμονή μας στους χώρους αυτούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και με απόλυτη ασφάλεια όχι μόνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια, αλλά ακόμη και για τα φυτά τα οποία απαλλάσσονται ταυτόχρονα από τυχόν άλλα παράσιτα.

 

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε μονοκατοικία ή σε επαγγελματικός χώρο ανεξάρτητο σαν μονοκατοικία

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει εξωτερικά περιμετρικά του χώρου εκεί που ενώνεται το «τσιμέντο» με τον κήπο, ώστε να δημιουργήσουμε μία ζώνη ασφαλείας και να προφυλάξουμε το κτίριο. Στον εσωτερικό χώρο ψεκάζουμε κυρίως στην κουζίνα κι ελέγχουμε πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, στο εσωτερικό των ντουλαπιών, κάτω από νεροχύτη, σε ρωγμές και σε άλλα κρυφά σημεία. Ψεκάζουμε επίσης σε γωνίες, πόρτες και παράθυρα. Καλό θα είναι να δείξετε στον τεχνικό μας από την αρχή της επίσκεψης, σε ποια σημεία έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα. Απομακρύνετε ψίχουλα και γενικά τρόφιμα από πάγκους και απ' οπουδήποτε αλλού, γιατί αλλιώς το πρόβλημα θα συνεχιστεί. Ο χώρος θα πρέπει να είναι καθαρός. Σε περίπτωση που υπάρχει κήπος, θα πρέπει να γίνει ψεκασμός με το ψεκαστικό μηχάνημα, με το οποίο λούζουμε όλο τον εξωτερικό χώρο και τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο, οπότε τα έντομα ψοφάνε συνήθως πριν μπουν στον εσωτερικό χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το ψεκαστικό μηχάνημα τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πιο ικανοποιητικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο απ' ότι με τη χρήση ψεκαστήρα χειρός. Και αυτό γιατί πέφτει πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούμε, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες κι έχει μια ελαφριά μυρωδιά που μόλις στεγνώσει το φάρμακο, παύει να μυρίζει.

 

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε διαμέρισμα ή σε επαγγελματκός χώρο σε διαμέρισμα

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει μπαλκόνια, μπαλκονόπορτες και περιμετρικά των γλαστρών (αν υπάρχουν). Στον εσωτερικό χώρο ψεκάζουμε κυρίως στην κουζίνα κι ελέγχουμε πίσω από ηλεκτρικές συσκευές, στο εσωτερικό των ντουλαπιών, κάτω από νεροχύτη, σε ρωγμές και σε άλλα κρυφά σημεία. Ψεκάζουμε επίσης σε γωνίες, πόρτες και παράθυρα. Καλό θα είναι να δείξετε στον τεχνικό μας από την αρχή της επίσκεψης, σε ποια σημεία έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα. Απομακρύνετε ψίχουλα και γενικά τρόφιμα από πάγκους και απ' οπουδήποτε αλλού, γιατί αλλιώς το πρόβλημα θα συνεχιστεί. Ο χώρος θα πρέπει να είναι καθαρός.

Δυστυχώς, όταν γίνεται ψεκασμός μεμονωμένα σε ένα διαμέρισμα, το πρόβλημα μπορεί να μην λυθεί. Και αυτό γιατί μπορεί οι εστίες των μυρμηγκιών να βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους, στον κήπο ή σε άλλα διαμερίσματα. Θα πρέπει να ενημερώσετε την πολυκατοικία σας κι εφόσον επιθυμούν, να κάνετε μια γενική απεντόμωση στους κοινόχρηστους χώρους και όποιος επιθυμεί στο διαμέρισμά του. Αυτό σας συμφέρει καλύτερα, γιατί 1ον θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και 2ον το κόστος θα σας έρθει πιο οικονομικά.

Σε περίπτωση που υπάρχει κήπος, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα αν γινόταν ψεκασμός με το ψεκαστικό μηχάνημα, με το οποίο λούζουμε όλο τον εξωτερικό χώρο και τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο, οπότε τα έντομα ψοφάνε συνήθως πριν μπουν στον εσωτερικό χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το ψεκαστικό μηχάνημα τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πιο ικανοποιητικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο απ' ότι με τη χρήση ψεκαστήρα χειρός. Και αυτό γιατί πέφτει πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούμε, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες κι έχει μια ελαφριά μυρωδιά που μόλις στεγνώσει το φάρμακο, παύει να μυρίζει.

 

Απεντόμωση μυρμηγκιών σε πολυκατοικία

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας, εκεί που ενώνεται το «τσιμέντο» με τον κήπο, ώστε να δημιουργήσουμε μία ζώνη ασφαλείας και να προφυλάξουμε το κτίριο. Καλό θα είναι να δείξετε στον τεχνικό μας από την αρχή της επίσκεψης, σε ποια σημεία έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα. Απομακρύνετε ψίχουλα και γενικά τρόφιμα από πάγκους και απ' οπουδήποτε αλλού, γιατί αλλιώς το πρόβλημα θα συνεχιστεί. Ο χώρος θα πρέπει να είναι καθαρός.

Σε περίπτωση που υπάρχει κήπος, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα αν γινόταν ψεκασμός με το ψεκαστικό μηχάνημα, με το οποίο λούζουμε όλο τον εξωτερικό χώρο και τα δέντρα που υπάρχουν στον κήπο, οπότε τα έντομα ψοφάνε συνήθως πριν μπουν στον εσωτερικό χώρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το ψεκαστικό μηχάνημα τα αποτελέσματα σίγουρα είναι πιο ικανοποιητικά, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο απ' ότι με τη χρήση ψεκαστήρα χειρός. Και αυτό γιατί πέφτει πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκου.

Το φάρμακο που χρησιμοποιούμε δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες κι έχει μια ελαφριά μυρωδιά που μόλις στεγνώσει το φάρμακο, παύει να μυρίζει.

Απεντομώσεις

Εξολόθρευση εντόμων

Πληροφορίες για απεντομώσεις
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία απεντόμωσης με την εταιρεία Αλβιών.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086
210 2836085
Κινητό: 6972907687
 
Στείλετε email στην Αλβιών

Απώθηση μυρμηγκιών