Μικροβιοκτονίες - Σκοπός και μέθοδος απολύμανσης

Σκοπός Απολύμανσης

Η απολύμανση έχει ως σκοπό την εξόντωση μικροοργανισμών ( παθογόνων ή μη) που δύναται να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον. Τέτοιοι μικροοργανισμοί οι οποίοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία είναι ιοί, μύκητες και βακτήρια.

 

Μέθοδος - Σκευάσματα

Η εξάπλωση των απολυμαντικών ουσιών στις προσβεβλημένες περιοχές επιτυγχάνεται με τη χρήση ψεκαστήρων χαμηλής πιέσεως 6Αtm. Οι απολυμαντικές ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι μείγματα αλδευδών και καρβολυτικών οξέων (LYSOFORMIN, TEGO 51), τα οποία καταπολεμούν ιούς της γρίπης και της ηπατίτιδας, τα μικρόβια της μηνιγγίτιδας καθώς και πολλά άλλα βακτήρια και μύκητες. Πρόκειται για μη τοξικά παρασκευάσματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους, με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου, καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών. Η υψηλή βιοδιασπασιμότητα τους, τα καθιστά ακίνδυνα για το πλαστικό, το ξύλο και το μέταλλο, ενώ χρησιμεύουν και σαν αποσμητικά χώρου.

 

Ασφάλεια:

Όλα τα απολυμαντικά στις συνιστώμενες δόσεις και για τις εγκεκριμένες εφαρμογές, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και στοχεύουν στη μείωση της μικροβιακής μόλυνσης στερεών επιφανειών σε αποδεκτά χαμηλά επίπεδα, χωρίς να προκαλούν επιβλαβείς ή ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως αλλοίωση της επιφάνειας, δυσοσμία και επικινδυνότητα της εφαρμογής.

 

back-arrow

Η ημέρα της απολύμανσης

Πληροφορίες για ειδικές απολυμάνσεις
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία απολύμανσης με την εταιρεία Αλβιών.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών

Ειδικές απολυμάνσεις