Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυοκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Μυοκτονίες

Τα ποντίκια θα μπορούσαν απλώς να αναφέρονται ως κινούμενες εστίες μόλυνσης, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ως μηχανικοί φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, με ικανότητες αναπαραγωγής πραγματικά εντυπωσιακές και εξαιρετικά ανεπτυγμένη ευφυΐα, οσμή, γεύση, ακοή και αφή, συνιστούν τη μόνιμη απειλή της υγείας και της οικονομικής ευμάρειας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης αλλά και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η ΑΛΒΙΩΝ στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα μυοκτονίας για κάθε περίπτωση και σας παρέχει:

  1.  Επιτόπιες εκτιμήσεις-μελέτες του μεγέθους του προβλήματος και αναγνώριση των πιθανών διαδρομών και φωλεών των ποντικών.
  2.  Επιλογή ή και συνδυασμό των κατάλληλων για την κάθε περίπτωση οικολογικών μεθόδων και σκευασμάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε τα τελειότερα αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο (αντιπηκτικά δολώματα β' & γ' γενεάς, δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες, κολλητικές παγίδες κ.λπ.).
  3. Επαναληπτικές εφαρμογές και επανέλεγχοι έως και την πλήρη εξάλειψη του προβλήματος.
  4. Τακτικές εφαρμογές για την πρόληψη και αποφυγή τέτοιων κρουσμάτων.
  5. Συμβουλευτική υποστήριξη από τους έμπειρους επιστήμονες της εταιρείας μας.

Εναρμονισμένοι πλήρως με τα συστήματα HACCP & ISO και με βάση την οδηγία 43/93 της Ε.Ε., παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη και συνεχή υποστήριξη (τεχνική μελέτη, χαρτογράφηση, τακτικές εκθέσεις πορείας έργου, πίνακες κατανάλωσης, πιστοποιητικά μυοκτονίας και βεβαιώσεις εκτέλεσης έργου).

 

Μυοκτονία σε μονοκατοικία ή σε επαγγελματικός χώρο ανεξάρτητο σαν μονοκατοικία

Ο τεχνικός μας ελέγχει και εντοπίζει τα σημεία απ' όπου μπορεί να εισέρχονται τα ποντίκια και τοποθετεί όσο το δυνατόν πιο κοντά τα σκευάσματα (δολώματα). Τοποθετούνται σε γωνίες, κάτω από αντικείμενα, πλαστικές συσκευασίες, οπουδήποτε δηλαδή θα είναι προφυλαγμένο το φάρμακο. Αν το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί και στον εσωτερικό χώρο, τότε τοποθετούνται σκευάσματα στην κουζίνα, στα μπαλκόνια και όπου αλλού έχετε δει ποντίκια.

Για την καλύτερη προφύλαξη των σκευασμάτων στους εξωτερικούς χώρους, από τις καιρικές συνθήκες και άλλες παρεμβάσεις, καλό είναι να τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς, οι οποίοι έχουν ένα επιπλέον μικρό κόστος.

Προσοχή!: Σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά ή σκυλιά, πρέπει οπωσδήποτε τα δολώματα να μπαίνουν σε σταθμούς, ώστε να μην μπορούν να τα φάνε.

 

Μυοκτονία σε διαμέρισμα ή σε επαγγελματικό χώρο σε διαμέρισμα

Ο τεχνικός μας τοποθετεί τα σκευάσματα (δολώματα) στην κουζίνα, στα μπαλκόνια και όπου έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα. Καλό θα είναι όμως να πραγματοποιηθεί μια ολοκληρωμένη εργασία μυοκτονίας σε ολόκληρο το κτίριο και σε όποια διαμερίσματα έχουν πρόβλημα, γιατί αν δεν καταπολεμηθεί ριζικά, θα συνεχίσετε να βλέπετε ποντίκια. Θα έρχονται από τους υπόλοιπους χώρους, θα τα βλέπετε, θα τρώνε το φάρμακο και μετά από λίγες ημέρες θα ψοφάνε.

Για την καλύτερη προφύλαξη των σκευασμάτων στους εξωτερικούς χώρους, από τις καιρικές συνθήκες και άλλες παρεμβάσεις, καλό να τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς, οι οποίοι έχουν ένα επιπλέον μικρό κόστος.

Προσοχή!: Σε περίπτωση που υπάρχουν παιδιά ή σκυλιά, πρέπει οπωσδήποτε τα δολώματα να μπαίνουν σε σταθμούς, ώστε να μην μπορούν να τα φάνε.

 

Μυοκτονία σε πολυκατοικία

Ο τεχνικός μας τοποθετεί τα σκευάσματα (δολώματα) στους κοινόχρηστους χώρους, λεβητοστάσιο, αποθήκες γκαράζ, πυλωτή, κήπο και φυσικά σε όποιο διαμέρισμα ζητηθεί.

Για την καλύτερη προφύλαξη των σκευασμάτων στους εξωτερικούς χώρους, από τις καιρικές συνθήκες και άλλες παρεμβάσεις, καλό είναι να τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς, οι οποίοι έχουν ένα επιπλέον μικρό κόστος.

Προσοχή!: Το σημαντικότερο που πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης είναι ότι τα φάρμακα αυτά δεν πρέπει να φαγωθούν από άνθρωπο ή ζώο, οπότε αν έχουν παιδιά ή σκυλιά (που πλησιάζουν συνήθως το φάρμακο), θα πρέπει οπωσδήποτε τα σκευάσματα να τοποθετηθούν σε δολωματικούς σταθμούς, οι οποίοι ανοίγουν μόνο με κλειδί.

Μυοκτονίες

Η ημέρα της μυοκτονίας

Πληροφορίες για μυοκτονία
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία μυοκτονίας με την εταιρεία Αλβιών.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086
210 2836085

 
Στείλετε email στην Αλβιών

Απώθηση ποντικιών