40% έκπτωση στον γενικός καθαρισμός
Αρχικός γενικός καθαρισμός  με 40% έκπτωση.
Προσφορά απολύμανσης μόνο με 55 ευρώ
Προσφορά!
Aπολύμανση μόνο με 40€.
Δώρο η απεντόμωση με τον αρχικό καθαρισμό του χώρου σας
Με τον αρχικό καθαρισμό του χώρου σας, σας κάνουμε δώρο και την απεντόμωση!

Ειδικοί Καθαρισμοί

Η ΑΛΒΙΩΝ εξειδικεύεται στον ειδικό καθαρισμό υαλοπινάκων και γυάλινων επιφανειών, ακόμη και σε περιπτώσεις με δύσκολη πρόσβαση, ενώ αναλαμβάνει επίσης και τον καθαρισμό μοκετών και σαλονιών σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και γυάλισμα δαπέδων.

 

Καθαρισμός γυάλινων επιφανειών

Η ΑΛΒΙΩΝ διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα (κινητές σκαλωσιές, κρεμαστές πλατφόρμες, γερανούς εδάφους) και επαγγελματίες τεχνικούς καθαρισμού υαλοπινάκων. Χρησιμοποιούμε τα καταλληλότερα αφαλατικά υγρά καθαρισμού γυάλινων επιφανειών και εξασφαλίζουμε άψογη καθαριότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ακόμη αναλαμβάνουμε και τον τακτικό καθαρισμό των υαλοπινάκων σας, στα χρονικά διαστήματα που εσείς επιθυμείτε, ώστε να εξασφαλίζετε την άριστη εικόνα των κτιρίων σας χωρίς προβλήματα.

 

Καθαρισμός μοκέτας

Η ΑΛΒΙΩΝ αναλαμβάνει τον επιτόπιο καθαρισμό μοκέτας σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η χρήση των πιο εξελιγμένων επαγγελματικών σαμπουάν καθαρισμού μοκέτας, επιτυγχάνει την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή χωρίς φθορές, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η μοκέτα θα πλυθεί με τη χρήση περιστροφικής μηχανής και extraction (απορροφητική μηχανή) και ειδικό καθαριστικό σαμπουάν χαμηλού αφρισμού.

Σημείωση: Χρόνιοι λεκέδες από καφέ, κρασί, αίμα και άλλες ουσίες που, όπως γνωρίζουμε, βάφουν και δεν βγαίνουν, υπάρχει πιθανότητα να αφήσουν σκιά.

 

Καθαρισμός σαλονιού

Ο τεχνικός, αρχικά περνάει με ειδικά απορρυπαντικά τις επιφάνειες του σαλονιού που θα πλυθούν, επιμένοντας όπου υπάρχουν λεκέδες, τόσο ώστε να μην προκληθεί ζημιά και στη συνέχεια, απορροφά τα νερά με τη χρήση extraction (απορροφητικής μηχανής).

Σημείωση: Χρόνιοι λεκέδες από καφέ, κρασί, αίμα και άλλες ουσίες που όπως γνωρίζουμε βάφουν και δεν βγαίνουν, υπάρχει πιθανότητα να αφήσουν σκιά.

 

Καθαρισμός δαπέδου

Η ΑΛΒΙΩΝ αναλαμβάνει ειδικούς καθαρισμούς δαπέδων, καθώς και γυάλισμα μαρμάρων και πλαστικών δαπέδων με μεταλλική παρκετίνη άριστης ποιότητας, εφαρμόζοντας την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων. Με τις πιο πάνω εργασίες, έχουμε ως αποτέλεσμα την καλύτερη εμφάνιση στα δάπεδα, αλλά και το κυριότερο, τους προσφέρουμε προστασία από τις φθορές, ώστε να διατηρούνται σε καλή κατάσταση για περισσότερα χρόνια.

καθαρισμοί κτιρίων

Η ημέρα του καθαρισμού

Πληροφορίες για τους καθαρισμούς
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία καθαρισμού με την εταιρεία Αλβιών.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086-7  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών