Απωθήσεις Πτηνών

Έχοντας προσαρμοσθεί άριστα στο σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων, τα κατά τα άλλα συμπαθητικά αυτά πτηνά (περιστέρια, δεκαοκτούρες, ψαρόνια κλπ.), δυστυχώς δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα τόσο στην υγεία των ανθρώπων όσο και στα κτίρια που συχνάζουν ή φωλιάζουν.


Τα πτηνά προκαλούν:

 • Φθορές στα κτίρια, καθώς με τα οξέα των περιττωμάτων τους προκαλούν αλλοιώσεις στα οικοδομικά υλικά, εξαιτίας των χημικών αντιδράσεων που προκαλούν.
 • Κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθώς αλλεργίες και ένα πλήθος σοβαρών νοσημάτων, όπως ιστοπλασμάτωση, ορνίθωση, εγκεφαλίτιδες κλπ, μεταδίδονται εύκολα μέσω του αέρα (περιττώματα σε εξωτερικές μονάδες air condition, σε φωταγωγούς, παράθυρα κλπ.).
 • Προσβολές από έντομα που σχετίζονται με πτηνά, όπως ψείρες, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, ακάρεα και πολλά ακόμη επιβλαβή για τον άνθρωπο ή και για υλικά όπως δέρματα, υφάσματα κλπ.
 • Κίνδυνο για την ασφάλεια των ανθρώπων καθώς ατυχήματα μπορούν να συμβούν λόγω της ολισθηρότητας που προκαλούν περιττώματα και πούπουλα.
 • Προβλήματα αισθητικής των κτιρίων (συσσώρευση περιττωμάτων σε σημεία όπου συχνάζουν).
 • Η μόνη λύση για να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και την περιουσία μας, μια για πάντα, είναι η εγκατάσταση ενός ασφαλούς, διακριτικού και οικολογικού συστήματος απώθησης πτηνών, από τους εξειδικευμένους, άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς της Αλβιών.  

 Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και λειτουργικότητα των χώρων, καθώς και τη βιολογία των πτηνών, εφαρμόζουμε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης πτηνών, επιτυγχάνοντας την απομάκρυνσή τους από κάθε είδους χώρο, χωρίς να τα τραυματίζουμε ή να τα βλάπτουμε. Ο τεχνικός μας θα τοποθετήσει μεταλλικές ακίδες, στερεωμένες σε ειδική πλαστική βάση σε περβάζια, μπορντούρες, μαρκίζες κ.λπ.. Οι ακίδες αυτές διαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες, έτσι ώστε να μην υφίσταται πιθανότητα τραυματισμού των πτηνών. Έτσι, λοιπόν,  τα πτηνά αναγκάζονται και εγκαταλείπουν το χώρο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία επιτόπια ολοκληρωμένη έρευνα του κτιρίου σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Εμπιστευθείτε μας και κερδίστε :

 • Εξοικονόμηση χρημάτων από καθαρισμό και επισκευή ζημιών που έχουν προκαλέσει τα πτηνά
 • Πρόληψη ασθενειών και αλλεργιών
 • Εξυγίανση του χώρου από άσχημες μυρωδιές, φασαρία κλπ
 • Προστασία από Υπηρεσίες Ελέγχου (π.χ. ΕΦΕΤ)
 • Δωρεάν καθαρισμό και απολύμανση των χώρων πριν την εγκατάσταση
Δώρο καθαρισμός με την απώθηση πτηνών
Δωρεάν καθαρισμός και απολύμανση των χώρων πριν την εγκατάσταση!
Απωθήσεις πτηνών

Τι πρέπει να ξέρουμε για τις απωθήσεις πτηνών

Πληροφορίες για απωθήσεις πτηνών
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία απώθησης πτηνών με την εταιρεία Αλβιών.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086
210 2836085

 
Στείλετε email στην Αλβιών

Απώθηση πτηνών