Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Συνεργεία Καθαρισμού – Απολυμάνσεις - Πολιτεία

Ακόμη πιο βόρεια και από την Κηφισιά βρίσκεται ο συνοικισμός της Πολιτείας, γνωστός για την αισθητική του, την εγγύτητά του στο πεντελικό όρος και την αγγλικού τύπου ρυμοτομία με ανάλογα προσεγμένη και καλαίσθητη αρχιτεκτονική.

Κλασική περίπτωση «εξοχής» στην Αττική, δεν στερείται εμπορικών επιχειρήσεων όπως καφετέριες και νυχτερινά κέντρα που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες. Η περιοχή είναι γνωστή και ως «Κοκκιναράς» από το ομώνυμο ρέμα και σίγουρα κερδίζει εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Όντας σχεδόν μέρος της φύσης, δίπλα σε δάσος, είναι σημαντικό να καθαρίζεται κάθε μέρος της Πολιτείας σωστά για να διατηρείται η ησυχία στο μυαλό και η καλαισθησία της περιοχής.

Γενικός Καθαρισμός

Οικία

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το σπίτι έτσι, ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Θα γίνουν μπαλκόνια-βεράντες, κάγκελα, τζάμια–αλουμίνια– παντζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκοι (εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές εσωτερικά), μπάνια, είδη υγιεινής, υπνοδωμάτια, ντουλάπες εσωτερικά.

Επαγγελματικός Χώρος (Γραφεία, αποθήκες κ.τ.λ.)

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το χώρο, έτσι ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Οι καθαρισμοί κτιρίων εστιάζουν σε μπαλκόνια–βεράντες, κάγκελα, τζάμια–αλουμίνια–παντζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκους (εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές εσωτερικά, μπάνια), είδη υγιεινής.

Συντήρηση Καθαρισμού

Η ΑΛΒΙΩΝ κάνει την καθαρή διαφορά στην καθαριότητα και την υγιεινή των επαγγελματικών χώρων και κτιρίων σας. Μέσα από την πολύχρονη εξειδίκευσή της στην συντήρηση καθαρισμού και έχοντας να επιδείξει εντυπωσιακό πελατολόγιο, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Οι έμπιστοι, έμπειροι καθαριστές/-ριές μας, οι τεχνικοί έλεγχοι από τεχνικούς επόπτες της εταιρείας μας, τα εξειδικευμένα μηχανήματα, υλικά και εργαλεία καθαρισμού που προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας για βελτίωση των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζουν άριστη συνεργασία και σας απαλλάσσουν από όλα τα προβλήματα που αφορούν στον τακτικό καθαρισμό των χώρων σας.

Γιατί να συνεργαστείτε με τα συνεργεία καθαρισμού ΑΛΒΙΩΝ;

Η ΑΛΒΙΩΝ θα ικανοποιήσει με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε σας απαίτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εξειδικευμένα και ασφαλισμένα συνεργεία καθαρισμού και με πληθώρα μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζουμε για μία άρτια εσωτερική και εξωτερική οργάνωση, παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, και σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία στη συντήρηση καθαρισμού και τις απολυμάνσεις, δίνοντας πάντα βαρύτητα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας καθώς φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα. Η εταιρία μας πληροί άλλωστε τις διεθνείς προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας διαθέτοντας πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών