Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις- Καθαρισμοί – Νέα Ιωνία

Για Νέα Αλεξάνδρεια ξεκίνησε η Νέα Ιωνία, ύστερα ονομάστηκε Νέα Πισιδία, αλλά είναι σε όλους μας γνωστό το αποτέλεσμα αλλά και ο λόγος για την κατάληξη σε αυτήν την ονομασία. Η Μικρασιατική καταστροφή, η μετεγκατάσταση Ελλήνων της Μικράς Ασίας έδωσαν τη χαρακτηριστική βάση αλλά και εξέλιξη της περιοχής της Νέας Ιωνίας. Οι πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα και βρήκαν τη θέση τους στη Νέα Ιωνία ήταν έμπειροι έμποροι και βιοτέχνες, για αυτό και έδωσαν ανάλογο χαρακτήρα και γεύση στην περιοχή. Η περιοχή είναι πυκνή και δραστήρια και αυτή ακριβώς η δραστηριότητα είναι σημαντικό να συνεχίζεται απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα.

Με εμπειρία ετών η ΑΛΒΙΩΝ προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να είστε ξένοιαστοι στο σπίτι, το κατάστημα και την επιχείρησή σας. Μέσα από την πολύχρονη εξειδίκευσή της στην συντήρηση καθαρισμού και έχοντας να επιδείξει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο, (με πελάτες κάθε μεγέθους), αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Οι έμπιστοι, έμπειροι καθαριστές/-ριές μας, οι τεχνικοί έλεγχοι από τεχνικούς επόπτες της εταιρείας μας, τα εξειδικευμένα μηχανήματα, υλικά και εργαλεία καθαρισμού που προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε συνδυασμό με τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας για βελτίωση των υπηρεσιών μας, σας εξασφαλίζουν μια άριστη συνεργασία και σας απαλλάσσουν από όλα τα προβλήματα που αφορούν στον τακτικό καθαρισμό των χώρων σας.

Η ΑΛΒΙΩΝ αναλαμβάνει απολυμάνσεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν πάντα τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας (Αρ. Άδειας Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: 192180/15-02-2011). Διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες (απολυμαντές, γεωπόνους κτλ.) με γνώση, πείρα και κατάρτιση στον τομέα τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν και φέρνου σε πέρας κάθε είδους απολύμανση (κατσαριδοκτονίες, απεντομώσεις, μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες, απωθήσεις πτηνών ή ερπετών, κ.ά.) με άριστα αποτελέσματα. Με τη συστηματική έρευνα στον ευαίσθητο τομέα των απολυμάνσεων, η ΑΛΒΙΩΝ αναβαθμίζεται συνεχώς.

Μονοκατοικία ή Επαγγελματικός χώρος ανεξάρτητος σαν μονοκατοικία

Ο τεχνικός, θα ψεκάσει κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνια, σιφώνια, εσωτερικά περιμετρικά του χώρου και σε όποιους άλλους χώρους κρίνει απαραίτητο. Θα ψεκάσει επίσης έξω περιμετρικά του κτιρίου και του κήπου (εφόσον υπάρχει) και οπωσδήποτε τα φρεάτια όπου βρίσκονται και οι εστίες των κατσαρίδων.

Διαμέρισμα ή Επαγγελματκός χώρος σε διαμέρισμα

Ο τεχνικός, θα ψεκάσει κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνια, σιφώνια, εσωτερικά περιμετρικά του χώρου και σε όποιους άλλους χώρους κρίνει απαραίτητο.

Αν ο χώρος είναι ισόγειο, θα ψεκάσει επίσης έξω περιμετρικά του κτιρίου και του κήπου (εφόσον υπάρχει).

Δυστυχώς, όταν γίνεται ψεκασμός μεμονωμένα σε ένα διαμέρισμα, το πρόβλημα μπορεί να μην λυθεί. Και αυτό γιατί οι κατσαρίδες έρχονται από τα φρεάτια, που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους. Έτσι λοιπόν, πρέπει οπωσδήποτε να ψεκαστούν τα φρεάτια και σε κάθε διαμέρισμα τα σιφώνια.

Θα πρέπει να ενημερώσετε την πολυκατοικία σας κι εφόσον συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι ένοικοι, να κάνετε μια γενική απεντόμωση για κατσαρίδες στους κοινόχρηστους χώρους και όποιος επιθυμεί στο διαμέρισμά του που περιλαμβάνει ψεκασμό σε κουζίνα, μπάνιο, σιφώνια, μπαλκόνια. Αυτό σας συμφέρει καλύτερα, γιατί πρώτον, θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεύτερον, το κόστος θα σας έρθει πιο οικονομικά.

Πολυκατοικία

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει κλιμακοστάσιο, λεβητοστάσιο, κοινόχρηστους χώρους γενικά και έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας. Αν υπάρχει κήπος, θα ψεκαστεί και αυτός περιμετρικά και οπωσδήποτε τα φρεάτια, όπου βρίσκονται και οι εστίες των κατσαρίδων.

Ψιλό Κατσαριδάκι

Μονοκατοικία – Διαμέρισμα – Επαγγελματικοί Χώροι

Ο τεχνικός μας θα τοποθετήσει gel σε κουζίνα και μπάνιο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ή δωμάτιο έχετε παρατηρήσει το πρόβλημα (π.χ. στο εσωτερικό των ντουλαπιών χωρίς να απομακρυνθούν τα τρόφιμα, σε κάποια ρωγμή, σε αποθήκη κ.λπ.) και στους υπόλοιπους χώρους θα κάνει ψεκασμό. Αν υπάρχει πρόβλημα με ψιλό κατσαριδάκι και σε άλλα δωμάτια, θα πρέπει να το γνωρίζουμε από την αρχή, για να διαμορφώσουμε σωστά την τιμή και να ενημερώσουμε τον τεχνικό για την εργασία.

Το ψιλό κατσαριδάκι, συνήθως καταπολεμάται από την 1η εφαρμογή. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, που οι κατσαρίδες είναι πολλές και έχετε αφήσει το πρόβλημα να εξελιχθεί, τότε χρειάζεται και 2η εφαρμογή με χαμηλότερη χρέωση φυσικά.

Ό,τι  είδους συνδυασμό αναγκών και αν έχετε, όποιες υπηρεσίες μας και αν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι λειτουργούμε άμεσα, οργανωμένα και η σκέψη μας πάει μακριά, πάντα με γνώμονα εσάς τους ίδιους.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών