Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Απεντομώσεις – Απολυμάνσεις - Νέα Ερυθραία

Η Νέα Ερυθραία ξεκίνησε από οικισμός της Αθήνας και σήμερα είναι δημοτική ενότητα της Κηφισιάς και ουσιαστικά ιδρύθηκε από Μικρασιάτες της Ερυθραίας που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός «Νέα». Ο περιοχή είναι έντονα συνδεδεμένη με το 1ο δημοτικό σχολείο που αποτελεί και σύμβολο της πορείας της στο χρόνο, ξεκινώντας από δύο ξύλινες αίθουσες και ένα γραφείο πριν γίνει το κτίριο που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα.

Υπάρχει παράδοση στην αμπελουργία, όπως και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται περισσότερο σχετικά πρόσφατα χάρη σε πολυπόθητα έργα υποδομής και η περιοχή αναπτύσσεται και αποκτά πυκνότερη δόμηση με την πάροδο του χρόνου, άρα σιγά σιγά, αποκτά ανάγκες που συνδέονται συνήθως με ακόμη πιο έντονα αστικές περιοχές.

Ο Στόχος μας

Η πολύχρονη εμπειρία της ΑΛΒΙΩΝ στους καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις φέρνει την εταιρία πρώτη στην προτίμηση πλούσιου πελατολογίου, αποτελώντας τον ιδανικό συνεργάτη κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Σας προσφέρουμε άρτια οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία καθαρισμού που αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού και απολύμανσης τους αναθέσετε, χρησιμοποιώντας τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό και οικολογικά υλικά προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Οι Υπηρεσίες μας

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, ο όμιλος επιχειρήσεων ΑΛΒΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε υπηρεσίες καθαρισμού και απολυμάνσεων καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον τομέα του καθαρισμού αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, συντήρηση καθαρισμού και υγιεινής επαγγελματικών χώρων, και ειδικούς καθαρισμούς (γυάλινες επιφάνειες, μοκέτες, σαλόνια, δάπεδα). Ειδικευόμαστε σε απλές απολυμάνσεις μέχρι πιο ειδικές απολυμάνσεις (κατσαριδοκτονίες, μικροβιοκτονίες, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών και φιδιών κ.ά.), απεντομώσεις κ.λπ.

Η εταιρεία αναλαμβάνει: εκσκαφές, γκρεμίσματα, χτισίματα, χωρίσματα, σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς, γυψοσανίδες, υδραυλικά, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, ηλεκτρολογικά, ξυλουργικά, σιδηροκατασκευές, αλουμίνια, τοποθετήσεις πλακιδίων – μαρμάρων και γυάλισμα, μονώσεις ταρατσών, ανελκυστήρων κ.ά.

Με λίγα λόγια η ΑΛΒΙΩΝ αναλαμβάνει τα πάντα και προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. Χρόνια εμπειρίας, συσσωρευμένη εξειδίκευση και επαγγελματισμός φροντίζουν για όλα.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών