Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Απολυμάνσεις – Καθαρισμοί – Αποφράξεις - Μεταμόρφωση

Η περιοχή της Μεταμόρφωσης δεν ονομάζεται τυχαία έτσι αφού όχι μόνο άλλαξε το όνομά της από «Κουκουβάουνες» αλλά ξέφυγε από το χαρακτήρα της περιοχής αναψυχής που ήταν γεμάτη με ταβέρνες και ανοιχτούς χώρους για να γίνει πιο σύγχρονος δήμος, με πλατείες, πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και επιχειρήσεις. Λένε πως όλα τα ωραία έχουν και τέλος, αλλά κανείς δεν το θέλει αυτό για την πόλη του, το σπίτι του ή την επιχείρησή του.

Η γεωγραφική θέση του δήμου, και το σχετικό κλίμα βέβαια, έχουν αφήσει ανοιχτούς χώρους, πολλά δέντρα, ευχάριστο αέρα. Δεν γλιτώνει όμως από κάθε είδους συμφορά και ατυχία, και η ΑΛΒΙΩΝ θέλει να είναι πάντα κοντά στους κατοίκους της περιοχής αυτής για να τους βοηθήσει με ότι και αν τύχει, ακόμη και πριν τύχει.

Αποφράξεις

Για τις αποφράξεις του δικτύου σας, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα. Σε συνδυασμό με την εμπειρία των τεχνικών μας στις αποφράξεις αποχετεύσεων, αναλαμβάνουμε και τις πιο δύσκολες αποφράξεις, χωρίς καμία φθορά στις σωληνώσεις του κτιρίου σας.

H ιδανικότερη λύση για σας είναι να μας αναθέσετε τη μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, ώστε να μην ασχοληθείτε ξανά με αυτό.

Για να αποφύγετε τα γνωστά προβλήματα, συνιστούμε τον προληπτικό γενικό καθαρισμό της αποχέτευσης σας δύο φορές το χρόνο, μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο πάντα πριν γίνει γενική απολύμανση.

Η ΑΛΒΙΩΝ θα ικανοποιήσει με ταχύτητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε σας απαίτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με εξειδικευμένα και ασφαλισμένα συνεργεία καθαρισμού και με πληθώρα μηχανημάτων, εργαλείων και υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φροντίζουμε για μία άρτια εσωτερική και εξωτερική οργάνωση, παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, και σας απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία στη συντήρηση καθαρισμού και τις απολυμάνσεις, δίνοντας πάντα βαρύτητα στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας καθώς φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα. Η εταιρία μας πληροί άλλωστε τις διεθνείς προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας διαθέτοντας πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας, διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Οι ανοιχτές, άνετες, με πράσινο περιοχές, όπως και η Μεταμόρφωση, έχουν και ιδιαιτερότητες που μπορεί να μην απασχολούν άλλες περιοχές με ακόμη πιο έντονο αστικό χαρακτήρα. Αναλαμβάνουμε λοιπόν και πιο…ειδικές αποστολές όπως…

Απώθηση φιδιών

Για την προστασία των χώρων σας από πιθανές εισβολές φιδιών και άλλων ερπετών, εφαρμόζουμε τακτικούς περιμετρικούς ψεκασμούς με τα πλέον οικολογικά και ασφαλή σκευάσματα απώθησης φιδιών.

Ο τεχνικός μας θα τοποθετήσει το σκεύασμα, το οποίο λειτουργεί ως απωθητικό για τα φίδια, γύρω από τον χώρο στον οποίο δε θέλετε να εισέρχονται αυτά, δημιουργώντας έτσι μια ζώνη ασφαλείας. Το σκεύασμα αυτό είναι ειδικό για να αντέχει στις διάφορες καιρικές συνθήκες και η δράση του κρατάει περίπου για 4 - 5 μήνες.

Σημασία έχει πως ό,τι και να χρειαστείτε, αν θέλετε να αποφύγετε τα χειρότερα, να συντηρήσετε τα κεκτημένα, να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που δεν μπορούσε να αποφευχθεί, η εταιρεία ΑΛΒΙΩΝ είναι εδώ για να προσφέρει την ιδανική λύση.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών