Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Συνεργεία Καθαρισμού – Μαρούσι

Το Μαρούσι είναι σίγουρα περιοχή με ιστορία που παίρνει το όνομά της από τη Αμαρυσία Άρτεμη που λατρευόταν στον τοπικό ναό κατά την αρχαιότητα. Σήμερα φιλοξενεί πάρα πολλές εταιρείες όπως Bayer, Siemens, Microsoft, Nestlé, Cosmote, ANT1 και αρκετές άλλες που θεωρούν την περιοχή τη φυσική τους θέση και βάση. Είναι πολυάσχολη και όμορφη περιοχή που, αναμενόμενα, έχει τις αντίστοιχες ανάγκες για συντήρηση και καθαρισμούς.

Η εταιρεία Αλβιών μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε τομείς που είναι σε θέση να επηρεάσουν την υγεία σας. Με λίγα λόγια σας βοηθάμε να προσέχετε για να έχετε όπως λέει και το σχετικό ρητό.

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στην εταιρεία σας. Βασιζόμαστε σε γνώση, εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό και μέλημά μας είναι:

Οι καθαρισμοί κτιρίων και γενικοί καθαρισμοί καθώς και η σχετική συντήρηση

Οι εξειδικευμένοι καθαρισμοί σε επιφάνειες όπως γυαλί, μοκέτα, μάρμαρα και άλλα υλικά

Οι ελαιοχρωματισμοί, παντός είδους μερεμέτια, ανακαινίσεις ή μετακομίσεις

Οι αποφράξεις και ό,τι απαιτείται για τη συντήρηση υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι ίδιες υπηρεσίες προσφέρονται και σε ιδιώτες φυσικά αλλά η εξειδίκευση της Αλβιών δεν περιορίζεται σε αυτές.

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις για:

  • Κατσαρίδες
  • Κουνούπια
  • Μυρμήγκια
  • Τρωκτικά όπως ποντίκια)
  • Απώθηση πτηνών
  • Ειδικότερες περιπτώσεις όπως σαράκι, ακάρεα και ψύλλους

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο και διαπιστευμένο προσωπικό, επαγγελματίες απολυμαντές και γεωπόνους, καθώς και τον καλύτερο εξοπλισμό για ποιοτικό, αποτελεσματικό αλλά και οικολογικό αποτέλεσμα. Δεν έχει νόημα άλλωστε να διορθώνουμε μία ζημιά προκαλώντας κάποια άλλη.

Η ΑΛΒΙΩΝ αναλαμβάνει ασφαλείς εφαρμογές ζιζανιοκτόνων σκευασμάτων για το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα ζώα, χωρίς δυσμενείς επιδράσεις (φυτοτοξικότητα) στα καλλωπιστικά και θαμνώδη φυτά.

Αν αντιληφθείτε οτιδήποτε λοιπόν, αν βρείτε κάποια φωλιά, σας ταλαιπωρούν λογής λογής ζωύφια, ξυπνάτε από τον ύπνο με σημάδια στο δέρμα ή δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε κάποιο επίμονο παράσιτο, ή έστω θέλετε απλά να φροντίσετε ότι δεν πρόκειται να φιλοξενήσετε κανέναν...ανεπιθύμητο, είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και να εξασφαλίσουμε τόσο την υγεία σας όσο και την ηρεμία σας.

Συμβουλευθείτε μας ελεύθερα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, όπως της αρμόζει, πάντα με τους κατάλληλους ανθρώπους, με προσοχή και σεβασμό προς τις ανάγκες σας και το περιβάλλον.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών