Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Απεντομώσεις – Καθαρισμοί – Μυοκτονίες - Κηφισιά

Κανείς δεν μπορεί να φέρει στο μυαλό του την Κηφισιά χωρίς να τη συνδυάσει με την καλή ρυμοτομία, την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, το δραστήριο εμπορικό της κέντρο αλλά και την παράδοση των κατοίκων της περιοχής με την ανθοκομία. Φυσικά και δεν ξεχνάμε το άλσος της περιοχής και την ιδιαίτερη θέση της Κηφισιάς δίπλα σε Κηφισό ποταμό, Πεντελικό και Πάρνηθα. Είναι δε από τις περιπτώσεις περιοχών που διατηρούν σήμερα την ονομασία που είχαν στην αρχαιότητα.

Η εγγύτητα στη φύση έχει τις ομορφιές αλλά και τις ιδιαιτερότητές της. Το άλσος, τα δέντρα και λοιπά προφανώς και ευνοούν την ανάπτυξη πληθυσμών διαφόρων εντόμων που είναι πολύτιμα για τη χλωρίδα αλλά όχι οι καλύτεροι επισκέπτες για το σπίτι του καθενός. Σε αντίθεση με προηγούμενες δεκαετίες μάλιστα η Κηφισιά είναι πιο πυκνοκατοικημένη και σίγουρα επιβαρυμένη από την πρόσθετη κίνηση στους δρόμους που δεν είναι πλέον εξαίρεση αλλά μέρος της καθημερινότητας. Πολλά εστιατόρια, πολλά (αναμενόμενα δε) λύματα κ.λπ. σημαίνουν ότι πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε, τόσο στο σπίτι μας όσο και στην επιχείρησή μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε στην ΑΛΒΙΩΝ για εσάς λοιπόν; Πάρα πολλά. Ενδεικτικά όμως, να μία πρώτη γεύση.

Μυοκτονίες

Τα ποντίκια θα μπορούσαν απλώς να αναφέρονται ως κινούμενες εστίες μόλυνσης, καθώς αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ως μηχανικοί φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, με ικανότητες αναπαραγωγής πραγματικά εντυπωσιακές και εξαιρετικά ανεπτυγμένη ευφυΐα, οσμή, γεύση, ακοή και αφή, συνιστούν μόνιμη απειλή της υγείας και της οικονομικής ευμάρειας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

  1. 1.Στην επιτακτική ανάγκη προφύλαξης και καταπολέμησης τέτοιου είδους προσβολών, η ΑΛΒΙΩΝ στέκεται στο πλευρό σας με ολοκληρωμένα αλλά ταυτόχρονα οικονομικά προγράμματα μυοκτονίας για κάθε περίπτωση και σας παρέχει: Επιτόπιες εκτιμήσεις-μελέτες του μεγέθους του προβλήματος και αναγνώριση των πιθανών διαδρομών και φωλεών των ποντικών.
  2. 2.Επιλογή ή και συνδυασμό των κατάλληλων για την κάθε περίπτωση οικολογικών μεθόδων και σκευασμάτων, ώστε να εξασφαλίσουμε τα τελειότερα αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
  3. 3.Επαναληπτικές εφαρμογές και επανέλεγχοι μέχρι την πλήρη εξάλειψη του προβλήματος.
  4. 4.Τακτικές εφαρμογές για την πρόληψη και αποφυγή τέτοιων κρουσμάτων.
  5. 5.Συμβουλευτική υποστήριξη από τους έμπειρους επιστήμονες της εταιρείας μας.

Εναρμονισμένοι πλήρως με τα συστήματα HACCP & ISO και με βάση την οδηγία 43/93 της Ε.Ε., παρέχουμε στους πελάτες μας πλήρη και συνεχή υποστήριξη (τεχνική μελέτη, χαρτογράφηση, τακτικές εκθέσεις πορείας έργου, πίνακες κατανάλωσης, πιστοποιητικά μυοκτονίας και βεβαιώσεις εκτέλεσης έργου).

Ειδικές απολυμάνσεις (η εξειδίκευση είναι το φόρτε μας)

Για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων σε ευαίσθητους χώρους (ιατρεία, σχολεία κ.λπ.), είναι απαραίτητη η εφαρμογή μιας αποτελεσματικής πολιτικής σε απολυμάνσεις - μικροβιοκτονίας.

Πραγματοποιούμε καθολικούς υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας. Σε συνδυασμό με ειδικά προνυμφοκτόνα σκευάσματα ή εφαρμογές υπέρμικρου όγκου (ULV) με μηχανήματα εκνέφωσης, επιτυγχάνουμε την πλήρη εξολόθρευση των παρασίτων αυτών.

Με λίγα λόγια είμαστε οργανωμένοι για αυτά και ακόμη περισσότερα, για οτιδήποτε, και φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας και να προσαρμόζουμε τις λύσεις στις ανάγκες σας.

Για πιο ήσυχο κεφάλι.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών