Πιστοποιημένες μέθοδοι με εγκεκριμένα σκευάσματα.
Με κάθε απεντόμωση δώρο η μυκτονία!
Αρχικός γενικός καθαρισμός με 40% έκπτωση.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις - Ηράκλειο

Στην αρχαιότητα το Ηράκλειο λεγόταν Ηφαιστιάδα, πριν γίνει γνωστό ως Αράκλι και Χαλκωματάδες και επί Όθωνος έγινε η συνοικία των Βαυαρών μισθοφόρων που τον συνόδευσαν. Με τον καιρό το Παλαιό (πλέον) Ηράκλειο ονομάστηκε έτσι εξ αιτίας του ναού του Ηρακλή στο βόρειο άκρο της και τελικά αναπτύχθηκε ώστε να περιλαμβάνει τις περιοχές που σήμερα είναι γνωστές ως Νέο Ηράκλειο αλλά και το Άνω Ηράκλειο.

Στη σύγχρονη μορφή του το Ηράκλειο είναι θεσπέσια περιοχή με πνευματικά κέντρα, μουσεία αλλά και περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς και, έστω λόγω κλίματος, δεν είναι τυχαίο που προτιμήθηκε από τους Γερμανούς του 19ου αιώνα.

Είναι σημαντικό το ευχάριστο κλίμα, η ευχάριστη εικόνα να διατηρείται και η ΑΛΒΙΩΝ είναι πάντα δίπλα στους κατοίκους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με ζιζάνια, πλημμύρες ή απλά θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Περιοχές με τα χαρακτηριστικά του Ηρακλείου αντιμετωπίζουν κυρίως πρόβλημα με τα έντομα, κατσαρίδες κουνούπια, καθώς και μυγάκια. Λόγω του πράσινου και της υγρασίας, τα κουνούπια και τα ιπτάμενα έντομα γενικά, αναπαράγονται πολύ γρήγορα και δυστυχώς δεν εφαρμόζονται γενικές απεντομώσεις σε δημόσιους χώρους (πάρκα κ.λπ.), ώστε να μειώνεται ο πληθυσμός. Έτσι λοιπόν, πρέπει να κάνουμε τακτικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις στα σπίτια μας, από τις πρώτες κιόλας ζέστες, ώστε να συντηρείται η κατάσταση σε ένα ελεγχόμενο επίπεδο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα κουνούπια με τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα, εκτός από τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ιδιαίτερα επικίνδυνες ασθένειες όπως ελονοσία, κίτρινος πυρετός κ.α.. Όπως επίσης και οι μύγες των οποίων ο αριθμός των μικροοργανισμών που έχουν στο σώμα τους ξεπερνά το 1.000.000 και είναι υπεύθυνες για την εκδήλωση διάφορων ασθενειών, όπως σαλμονέλωση, δυσεντερία, τέτανο και πάρα πολλές άλλες.

Η πλήρης εξάλειψη των εντόμων αυτών, είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της απανταχού ύπαρξής τους, της ικανότητάς τους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις πετώντας και της εύκολης και ταχύτατης αναπαραγωγής τους.

Υπάρχουν όμως σύγχρονες μέθοδοι και σκευάσματα που μπορούν να μειώσουν δραστικά τους πληθυσμούς τους και να μας εξασφαλίσουν, ειδικά όταν γίνονται εκτεταμένα και τακτικά, ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η χρήση επαγγελματικών αντλιών ψεκασμού στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα σε μεγάλο ύψος και πλάτος και με τον τρόπο αυτό να εξολοθρεύουν έντομα αυτά στα σημεία που φωλιάζουν, αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μας όπλο στην καταπολέμηση αυτών των ενοχλητικών και επικίνδυνων εντόμων.

Προσοχή!: Γενικά πρέπει να ψεκάζονται – με χαμηλή πίεση – οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες όπως τοίχοι και παράθυρα. Δεν επιτρέπεται η επαφή με τρόφιμα, καθώς και με επιφάνειες όπου γίνεται χρήση αυτών.

Το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούμε, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι ακίνδυνο κι έχει άδεια για να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητους χώρους, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και άλλους τέτοιους χώρους. Δεν αφήνει λεκέδες και είναι άοσμο.

Όπως και να έχει, η ΑΛΒΙΩΝ είναι έτοιμη και πάντα δίπλα σας για αυτές αλλά και πολλές ακόμη περιπτώσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό, εργαλεία και γνώση.

Καθαρή Επικοινωνία!

Τηλεφωνήστε στην Αλβιών
210 2836086  |  210 2824444

Fax: 210 2836085
 
Στείλετε email στην Αλβιών